Eshte zhirnoe i khudeite. Seriia - Dukh. Razum. Telo.. Furaha Yetu: Sherehe Ya Harusi 2019-01-21

Eshte zhirnoe i khudeite. Seriia - Dukh. Razum. Telo. Rating: 4,6/10 271 reviews

Furaha Yetu: Sherehe Ya Harusi

Deri në 20 % e foshnjave lindin me një kanal të bllokuar lotsjellës, i cili zakonisht hapet vetë gjatë vitit të parë të jetës. Çfarë është një kanal loti i bllokuar? For di un investigashon preliminar ku polis a realisá na e sitio polis nan a bin komprondé ku ya kaba algun persona lo a transportá un hòmber ku a haña herida di bala pa poliklínika. Nuk ka shumë për të bërë që ju të parandaloni kanalet e bllokuara të lotit tek foshnjat e vegjël. Lajmi i mirë: Kjo gjendje e zakonshme mund të trajtohet lehtë në shtëpi. E unidatnan polisial a bai ku urgensia na e sitio.

Next

Tiramentu na Saliña / Saliña Abou ku herido

Normalisht, ata thajnë syrin nga lotët të cilët vazhdimisht lajnë sipërfaqen e syrit tonë. Ju gjithashtu mund të vëreni pak mukus të verdhë në këndin e brendshëm të syrit të foshnjës. Në disa foshnje, kanali i lotit thjesht nuk është zhvilluar plotësisht në lindje; ai zakonisht përfundon zhvillimin dhe hapet vetë diku gjatë vitit të parë të jetës. Bebet janë më të prekshme nga kanalet e bllokuara të lotit pasi kanalet e tyre janë të vogla. Ky është vendi ku është i vendosur kanali i lotit. Më poshtë keni të gjitha informacionet që ju duhet të dini për të pastruar kanalin e bllokuar të lotit të foshnjës tuaj.

Next

Furaha Yetu: Sherehe Ya Harusi

Shumicën e herëve, ju apo mjeku i fëmijës suaj mund të identifikojë me saktësi një kanal lotsjellës të bllokuar në bazë të simptomave. Infeksionet e syrit, gjithashtu, mund të shkaktojnë bllokim të një kanali loti. Ndonjëherë, kombinimi i një komprese të ngrohtë dhe masazhit, mund të hapi kanalin e bllokuar. Kanalet e lotit janë në thelb një sistem kullimi. Investigashon den e kaso aki ta kontinuá pa haña sa kiko ta e motibu di e tiramentu i pa por detené e sospechoso nan den e kaso aki. Sa i zakonshëm është një kanal i bllokuar loti? A ka teste apo analiza për një zbuluar një kanal të bllokuar loti? Kur kanali i lotit bllokohet, lotët nuk janë në gjendje të thahen si normalisht por grumbullohen në sy, duke shkaktuar sklepa, sy të përlotur dhe irritim.

Next

Tiramentu na Saliña / Saliña Abou ku herido

Un ratu despues polis a haña informashon ku un hòmber a yega poliklínika di hospital Ku herida di bala na e banda drechi di su kustia i su man drechi. Megjithatë, një mjek, mund të vendosi një ngjyrues të veçantë në sy për të parë se si lotët do të thahen tek fëmija juaj. Kanalet e bllokuara të lotit janë shumë të zakonshme tek të sapolindurit. Pse fëmija im ka një kanal të bllokuar lotsjellës? Në shumicën e rasteve këto probleme zgjidhen pa kujdesin mjekësor. Cila është mënyra më e mirë për të trajtuar kanalin e bllokuar të lotit të foshnjës? Çfarë mund të bëj për të parandaluar fëmijën tim nga marrja e një kanali të bllokuar lotsjellës?. Por për shkak se infeksioni është një shkak i rëndësishëm i kanaleve të bllokuara tek fëmijët më të rritur, praktikat e mira higjienike, si: larja gjithmonë e duarve përpara se të preken sytë, mund të ulë shanset e fëmijës suaj për të zhvilluar një kanal të bllokuar loti.

Next

Furaha Yetu: Sherehe Ya Harusi

Një sy i lotuar dhe sklepat e tepërt janë simptomat kryesore të një kanali të bllokuar loti. . . . . . .

Next

Tiramentu na Saliña / Saliña Abou ku herido

. . . . .

Next

Bebi im ka sklepa në sy. A duhet të shqetësohem?

. . . . . . .

Next

Tiramentu na Saliña / Saliña Abou ku herido

. . . . . .

Next

Furaha Yetu: Sherehe Ya Harusi

. . . . .

Next

Tiramentu na Saliña / Saliña Abou ku herido

. . . . .

Next